01 / 07 / 2024

adana sorunlarının çözümleri sempozyumu

adana sorunlarının çözümleri sempozyumu

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ev sahiplerini çıkarcı görmek de kiracıların sorunlarını görmezden gelmek de anlaşmazlıkları çözmez! Ne yapılmalı?

'Ev sahibi ve kiracı sorunu nasıl çözülebilir?' sorusu sık sık gündeme geliyor. Ev sahiplerini çıkarcı görmek de kiracıların sorunlarını görmezden gelmek de anlaşmazlıkları çözmez. İşte konuyla ilgili o paylaşım ve gelen yorumlar...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Vergi kanunları ve uygulamalarından kaynaklanan sorunların araştırılması için önerge verildi!

Vergi kanunları ve uygulamalarından kaynaklanan sorunların araştırılarak çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İnşaat sektöründeki sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespit edilerek bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Hızlı tren hattı yapımında ortaya çıkabilecek sorunların tespit edilmesi için önerge verildi!

Hızlı tren hattı yapımına yönelik olarak ortaya çıkabilecek sorunların tespit edilerek çözüm yollarının belirlenmesi için meclise önerge verildi.

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Yenisahra'daki Romanların imar sorunu çözülecek!

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

adana sorunlarının çözümleri sempozyumu Haberi

adana sorunlarının çözümleri sempozyumu

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor.Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, sempozyum sürecini Adana kamuoyu ile paylaşmak ve zenginleştirmek üzere "Başkalaşan Adana" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleneceğini söyledi. Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. 

Kent sorunlan sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi. sempozyumun 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenleneceğini vurguladı. Kavi, sempozyumun TMMOB bağlı Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları. Adana Akademik Meslek Odalan Birliği üyeleri. Adana Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üniversiteler ve ilgili kurumların desteğiyle...