29 / 04 / 2024

Adana Stadı inşaat çalışmaları

Adana Stadı inşaat çalışmaları

Türk, UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin kişi kapasiteli stadın, fiziki olarak yüzde 90, betonarme olarak da yüzde yüzlere ulaştığını, ince işler kapsamında duvar, sıva yapımına devam edildiğini söyledi.

Adana Stadı'nın inşaatı devam ediyor!

 Vali Büyük: "Güneyin, hatta Akdeniz’in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Adana'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Adana Stadı inşaat çalışmaları Haberi

Adana Stadı inşaat çalışmaları

Adana Stadı'nda  kısa süre içerisinde koltuk ve çatı kaplamalarına geçileceğini ifade eden Türk, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteğiyle yeni stadın hizmete girmesiyle Adana'nın 50 yıllık tesis sorunun giderilmiş olacağını kaydetti.


2017'DE HİZMETE GİRECEK

Türk, "Adana Stadı 2017 yılı içinde faaliyete geçecek, stadın hizmete girmesiyle kentin tesis sorunu giderilmiş olacak. 6 katlı yeni stat bünyesinde sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merpen, 124 turnike, çağdaş basın ve VIP tribünü bulunuyor. Yüklenici firma 24 saat çalışıyor. Mimari olarak engellilere yönelik yapılan statta alt tribünde engelliler için 172 kişilik bölüm ve 172 refakatçi koltuğu bulunuyor. Stat hizmete girince uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacağız"...