03 / 05 / 2024

Adana Stadı ne zaman

Adana Stadı ne zaman

TOKİ tarafından inşaatına 2014'te başlanan Yeni Adana Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 75'i tamamlandı

10 gram Ajda bilezik ne kadar? Adana burması bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler dikkat! Altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar düşüşü fırsat bilerek altın almaya başladı. Yatırımcılar altın ile birlikte, Ajda bilezik, adana burması gibi 10,14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri de tercih  ediyor. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Mersin-Adana tren hattı ne zaman açılacak?

Mersin-Adana tren hattının ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adana'daki ikinci etap raylı sistem güzergahı ne zaman tamamlanacak?

Adana ilindeki ikinci etap raylı sistem güzergahının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana Stadı ne zaman Haberi

Adana Stadı ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaatına 2014'te başlanan Yeni Adana Stadı'nda çalışmalar devam ediyor.


Yüzde 75'i tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stadın, ağustos ayında hazır olması planlanıyor.


Sarıçam ilçesinde, yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen stat, UEFA ve FIFA kriterlerinde, çim zeminden itibaren 6 kat yüksekliğinde yapılıyor. Statta, 300 işçi 24 saat esasına göre vardiyalı çalışıyor. Stat bünyesinde, sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merpen, 104 turnike, basın ve VIP tribünü yer alıyor.


Mimari olarak engellilerin de rahatça kullanabileceği 172 kişilik engelli bölümü ve 172 refakatçi koltuğunun bulunacağı şekilde inşa edilen stat etrafında, bin 444 araçlık otopark bulunacak. 9 engelli, 34 erkek, 34 kadın tuvaletinin, sporcu ve hakemler için 2 rahatlama havuzu ve masaj odalarının yer...