03 / 05 / 2024

adana sular alt geçidi ne zaman açılacak

adana sular alt geçidi ne zaman açılacak

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren Bulvarı'na bağlayacak önemli projesinde sona gelindi. Eski Adana Demirspor binasının yıkılmasıyla başlayan süreç, demiryolu altından geçilecek tünelin açılışının yapılmasıyla önemli bir aşama

Adana'da Sular alt geçidi için gün sayılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak projesinde sona gelindi. Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren'e bağlayacak tünelin açılmasıyla Adana’yı kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşacak...

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

İstanbul sahilindeki yapılar sular altında kalacak!

İklim değişikliği haritasına göre; 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 sene içerisinde suların yükselmesiyle İstanbul sahilindeki çok sayıda yapı sular altında kalacak.

Yusufeli Barajı'na su verilmesiyle 5 bin konut sular altında kalacak!

Yusufeli Barajı'na su verilmesiyle 5 bin konut, 270 iş yeri ile 9 bin 430 dönüm tarım arazisi sular altında kalacak...

Özbekistan'da baraj duvarı çöktü, yüzlerce ev sular altında kaldı!

Özbekistan’da, şiddetli yağış nedeniyle baraj duvarı çöktü, yüzlerce ev sular altında kaldı...

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Kureyşler Köyü sular altında kaldı!

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bulunan Kureyşler Baraj Gölü eski Kureyşler köyünü sula altına aldı. Açıkta kalan minare ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Bilecik'in sular altındaki sessiz köyü!

Pazaryeri'nde 2006'da baraj kurulunca camisi ve 48 evi sular altında kalan Günyurdu köyünde, bu durumdan etkilenmeyen kısımda halen 15 hanede yaşam devam ediyor...

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları öğrenme!

Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları henüz belli olmadı. Adana Havutlu Alt Gelir 187 konut kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Havutlu Alt Gelir 19.03.2018 kura sonucu!

TOKİ Adana Havutlu Alt Gelir 19.03.2018 kura sonucu henüz belli olmadı. Projede 187 adet konut yer alıyor.

adana sular alt geçidi ne zaman açılacak Haberi

adana sular alt geçidi ne zaman açılacak


Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren Bulvarı'na bağlayacak önemli projesinde sona gelindi.  Eski Adana Demirspor binasının yıkılmasıyla başlayan süreç, demiryolu altından geçilecek tünelin açılışının yapılmasıyla önemli bir aşamaya gelecek. 

Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren'e bağlayacak tünelin açılmasıyla Adana'yı kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşacak.  Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi. 

Tünelin asfaltlanmasıyla bir hafta içinde açılışın yapılacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, "Amacımız kuzeyi güneyle buluşturmak. Kuzeyden yola çıkan bir Adanalı hiçbir engelle karşılaşmadan güneye kadar aracıyla gidebilmeli. Sular'daki tünel inşaatı bu projenin en önemli parçasıydı. Bunu da tamamlama aşamasına geldik" şeklinde konuştu. 

Zihni Aldırmaz, Sular'daki alt geçit dışında Denizli Mahallesi'nde de iki alt geçit inşaatının devam ettiğini belirterek. "Tren...