01 / 07 / 2024

adana Sular Altgeçidi ne zaman tamamlanacak

adana Sular Altgeçidi ne zaman tamamlanacak

Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi. Tünelin asfaltlanmasıyla bir hafta içinde açılışın yapılacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, "Amacımız kuzeyi güneyle buluşturmak" dedi

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

İzmir'e tramvaylı meydan geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi'nin inşaatında sona gelindi. 1.500 fore kazıkla aşılarak tamamlanan alt geçidin hafta sonu açılması planlanıyor. 

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Adana, dev açılışlar için gün sayıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 Ocak’ta hizmete girecek altgeçitlerde incelemeler yaptı, işçilere kolaylıklar diledi.

Adana'nın yeni alt geçitleri açılış için gün sayıyor!

Kent içi trafiği rahatlatacak D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete açılmasına sayılı günler kaldı.

İzmir Torbalı'daki taşıt altgeçidi tamamlanıyor!

İZBAN'ın ilçeye ulaşmasıyla toplu ulaşımda yeni bir döneme giren Torbalı'da, Büyükşehir Belediyesi'nden karayolu trafiğini rahatlatacak bir hamle daha geliyor. 4543 Sokak ile 3677 Sokak kesişimine inşa edilen taşıt altgeçidi tamamlanma aşamasına geldi.

Hüseyin Sözlü Karnıyarık projesi için tarih verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halk arasında ‘Karnıyarık’ diye anılan D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi’nin üzerini kapatma çalışmalarını ihale takviminden 2 ay erken tamamlayacaklarını açıkladı.

Devlet Bahçeli Köprüsü, Adana’nın itibarı olacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, uygulamaya koyduğu köprü ve altgeçit projeleriyle de trafik yükünü önemli ölçüde hafifletecek dev hamleler yapıyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü 2017'de tamamlanacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, şehrin önemli sorunlarından birini çözecek çalışmaları arasında yer alan ve kamuoyunda “Karnıyarık” olarak bilinen, D-400 üzerindeki altgeçidin üzerinin kapatılması çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Adana Karnıyarık'a neşter!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 375 metre uzunluğunda, 19 metre genişliğindeki altgeçidin üzerini kapatıp, yan yollarını genişletmek için çalışmalara başladı.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

adana Sular Altgeçidi ne zaman tamamlanacak Haberi

adana Sular Altgeçidi ne zaman tamamlanacak


Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren Bulvan'na bağlayacak projesinde sona gelindi. Eski Adana Demirspor binasının yıkılmasıyla başlayan süreç, demiryolu altından geçilecek tünelin açılışının yapılmasıyla önemli bir aşamaya gelecek. Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren'e bağlayacak tünelin açılmasıyla Adana'yı kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi. Tünelin asfaltlanmasıyla bir hafta içinde açılışın yapılacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, "Amacımız kuzeyi güneyle buluşturmak. Kuzeyden yola çıkan bir Adanalı hiçbir engelle karşılaşmadan güneye kadar aracıyla gidebilmeli. Sular'daki tünel inşaatı bu projenin en önemli parçasıydı. Bunu da tamamlama aşamasına geldik." şeklinde...