02 / 05 / 2024

adana tanıtımları

adana tanıtımları

Ömer Faruk Sakarya, Adana'nın marka kent olması için, birçok projeleri olduğunu belirterek, "Paşabahçe ve Gürol Porselen'le görüşüyoruz. Adana temalı ürünler tasarlayıp Türkiye'deki mağazalarında satacağız" dedi

Atilla Menevşe: Adana artık kendisini tanıtabilmeli!

Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, önümüzdeki süreçte bölgede yer alan kentlerle işbirliği yaparak Çukurova turizminin geliştirilebilmesine yönelik kısa ve uzun vadede önemli adımlar atacaklarını söyledi...

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

İstanbul'da yılbaşından itibaren 12 bin 600 konut tanıtıldı!

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

ANFAŞ, yurtdışı tanıtımlarıyla kış turizmine ivme kazandıracak!

ANFAŞ, yaptığı yurtdışı tanıtımla kış turizmine de ivme kazandıracak. Hedef kış aylarında gelen turist sayısını iki katına çıkartmak ve 5 yılda 1 milyon turiste ulaşmak

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşümün kaynağı yurtdışı tanıtımları!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yurt çapında hayata geçirilecek bir kampanya, ülke tanıtımı ve lobi çalışmaları sayesinde kazanılacak paranın kentsel dönüşüme büyük bir kaynak oluşturabileceğini söyledi.

adana tanıtımları Haberi

adana tanıtımları


Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana'nın marka kent olması için, birçok projeleri olduğunu belirterek, "Paşabahçe ve Gürol Porselen'le görüşüyoruz. Adana temalı ürünler tasarlayıp Türkiye'deki mağazalarında satacağız" dedi


Adana'nın 'marka kent' olması ve bilinirliğinin artması için önemli işler yapmayı sürdüreceklerini vurgulayan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya, "Özellikle İstanbul ve Ankara'daki iş adamlarının Adana'yı tanımasına yönelik çalışacağız. Adana'nın tanıtımı ile ilgili projelerimizden biri için Paşabahçe ve Gürol Porselen ile görüşüyoruz. Adana temalı ürünler tasarlanıp Türkiye geneli mağazalarda yerini bulması için çalışıyoruz. Bu projenin olmasını çok istiyoruz çünkü Adana markası ve imajını biraz daha üste çıkmalı" dedi.


Adana'nın marka kent olması için herkesin konuştuğunu ama artık faaliyete geçilmesi gerektiğini vurgulayan Sakarya, bu faaliyetlerin bir merkez tarafından...