06 / 05 / 2024

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman bitecek

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman bitecek

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yapılacak kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı. Açılışta konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, “İlçemizin önemli sorunlarından birinin çözümü için adım atmış bulunmaktayız" dedi.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli projesi için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor. Projede toplam 140 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli'de hayata geçirdiği 154 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Adana 154 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Tufanbeyli İlçesi, Yenicami Mahallesi 154 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adana Şehir Hastanesi açıldı!

Adana Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Hastane, Yüreğir ilçesinde 553 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve bin 550 yatak kapasitesine sahip, günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunacak.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Adana Tufanbeyli Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Enerjisa Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın söz verdiği 12 derslik Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşaatına başlandı.

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman bitecek Haberi

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman bitecek

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yapılacak kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.

İlçe merkezindeki mevcut pazar yerine yapılan Tufanbeyli Kapalı Semt Pazarı’nın temel atma törenine, Kaymakamı Adem Başoğlu, Belediye Başkanı Remzi Ergü, Garnizon Komutanı Yasin Mertcan, belediye meclis üyeleri, Enerjisa yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, “İlçemizin önemli sorunlarından birinin çözümü için adım atmış bulunmaktayız. Bu kapalı semt pazarımızın hizmete girmesiyle birlikte esnafımızın çadırdan, vatandaşlarımız da çamurdan kurtulacak. Hizmete girdiğinde çok amaçlı sosyal alan olarak da kullanılacak olan kapalı semt pazarımız Allah kısmet ederse 2 ay içerisinde tamamlanacak. Ben bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese ve finansör olan Enerjisa Tufanbeyli Termik Santrali yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 2 bin 400 metrekare alana kurulacak semt pazarı ve...