09 / 05 / 2024

adana ulaş çetinkaya

adana ulaş çetinkaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

1983Beyoğlu Çikolata 25 şubeye ulaşacak!

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı!

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı. Boyner, Türkiye genelinde 113. mağazasına ulaştı...

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.

Adana-Gaziantep arası 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, "Adana-Gaziantep seyahat süresi 1,5 saate düşecek" diye konuştu.

Chef Börek 2021 sonuna kadar 100 şubeye ulaşacak!

Adana usulü böreğin iddialı markalarından Chef Börek, 2021 yılı sonuna kadar 100 şubeye ulaşmayı planlıyor. Şubelerin aylık minimum 100 bin TL ciro yapması hedefleniyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 150-250 bin TL arasında değişiyor.

Adana metrosunun ikinci etabı istimlak engeline takıldı!

Adana’nın kanayan yarası metronun ikinci etap projesi, bu sefer de istimlak engeli ile karşı karşıya kaldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana Metrosu’nun ikinci etabını Ulaştırma Bakanlığı eliyle yapılacağı vaadine sevinen Adanalılar, artarak devam eden ulaşım sıkıntısına çözüm bekliyor. 

Groseri 26 mağazaya ulaşacak!

Çukurova bölgesinde perakende gıda sektörünün önde gelen markalarından Groseri, Adana Park ve Mersin Batıkent'te açacağı şubeleriyle 161 kasa ve 26 mağaza sayısına ulaşacak.

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

adana ulaş çetinkaya Haberi

adana ulaş çetinkaya

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının son oturumunda konuşan Çetinkaya, Adana Belediyesi sınırlarının Büyükşehir Yasası ile il sınırına ulaştığını, 15 ilçe ve büyükşehir belediyesi olmak üzere toplam 16 belediyenin yaklaşık 2.5 milyon Adanalıya hizmet üretmeye çalıştığını kaydetti. 


" Türkiye'de belediyelerin nüfus açısından farklılık gösterdiği gibi bilgi birikimi, teknik personel ve ekipman kapasiteleri bakımından da eşit olmadığını vurgulayan Çetinkaya, "Bu yüzden imkanı olan ile olmayanı bir araya getirerek birlikler oluşturulmuştur. 1970'li yıllardan sonra Belediye Birlikleri, fiziksel ve teknik iş birliğinin yanı sıra ekonomiye, istihdama da katkı sağlamışlardır. Bu amaçla kurulmuş Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği buna en güzel örnektir. Bu birlik turizm bölgesi enerji, liman gibi bölgeleri kapsamaktadır. Bu birlik ayağa kaldırılmalı, desteklenmeli, yardımcı olunmalıdır" dedi. 


Birlik bölgesini içine alan saha için 1/25...