04 / 05 / 2024

adana yanan evler 2020

adana yanan evler 2020

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

Adavista Evleri Adana'da inşa ediliyor!

Geniş bir alanda inşaat sektörünün mermer ihtiyacını karşılayan Bizim Mermer’in CMD Proje Tasarım ile birlikte konut sektörüne adım attı. Bu kapsamda Adana 2000 Evler Mahallesi’nde “Adavista” adı verilen ve 4 bloktan oluşan konut projesi hayata geçirmeyi planlıyor.

Çukurova GİAD, Adana Huzurevi'ne dört ev yaptırdı!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

Osmaniye'de yanan alanlar yeniden ağaçlandırılacak!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kadirli İşletme Müdürlüğü’nde 2013 yılında yanan sahanın yeniden ağaçlandırılması için arazi hazırlığı çalışmaları hızla devam ediyor. 100 hektarlık alan dikime hazır hale getirildi...

Adana Seyhan’da 2000 Evler Mahallesi riskli ilan edildi!

12/10/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi’nin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. İşte Adana 2000 Evler kensel dönüşüm sınırları...

Adana'da yaşlılar için yaptırılan küçük evlerin sayı 40'a çıktı!

Adana Huzurevi nde 8 yıl barındıktan sonra hayatını kaybeden emekli öğretmen Müyesser Gürtürk'ün “küçük evler” projesi, yaşlı huzurevleri için model, sakinleri için de moral oldu.

Adana Seray City'de 160 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Seray Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Adana Seray City projesinde dairelerin tamamı 3+1 ve güney cepheli. Projede evler oturuma hazır durumda

Adana Eserkent projesinde tüm evler güneş görüyor

Eserkent projesi de Kuzey Adana'da konumlandırılan bir proje

Adana Royal Evler'de en küçük konut 178 metrekare!

Rişvanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Royal Evler, 51 konuttan oluşuyor

adana yanan evler 2020 Haberi

adana yanan evler 2020

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Adana'daki yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yangında evleri tamamen yanan ya da zarar gören vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı. 

Jeoloji Mühendisleri Odası: Giresun’u sel değil, beton lobisi...