30 / 06 / 2024

adana yatırım imar

adana yatırım imar

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Adana'nın sahip olduğu dinamizmi gerçek bir atılıma dönüştürmesi halinde, dünyanın özgün metropollerinden biri haline gelebileceğini kaydetti...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 1 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar euro yatırım amaçladıklarını ifade etti.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Tarlaya yatırım yapılır mı?

Son dönemde tarlalar da bir yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor. Tarlaya yatırım yapanlar ya imar bekleyerek değer artışı sağlıyor ya da tarımsal üretim için kiraya vererek gelir elde ediyor. Peki tarlaya yatırım yapılır mı?

Anderson Oliviera: İnşaat sektörüne yatırım yapabilirim!

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, hakkında merak edilenleri anlattı. Anderson, Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapabileceğini söyledi.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

adana yatırım imar Haberi

adana yatırım imar

Türkiye'yi kent kent dolaşan Garanti Anadolu Sohbetleri, 10 yıl aradan sonra 2. kez Adana'ya konuk olarak 97. toplantısını gerçekleştirdi. Lugano Üniversitesi Mimarlık Akademisi Öğretim Üyesi, AS Mimarlık Ofisi Başmimarı ve Barcelona Eski Başmimarı Prof. Josep Anton Acebillo'nun kentleşmedeki yeni küresel eğilimleri anlattığı toplantıda, Adana'nın ekonomik ve kentsel gelişimine yönelik fikirler sunuldu.


"OLUMSUZLUKLAR SOSYAL YAPIYI DA ETKİLİYOR"

Adana'nın dünya kenti olması için gereken yol haritasının tartışıldığı toplantı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat'ın yönetiminde, Sheraton Otel'de gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını yapan Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'nın Türkiye'nin ilk sanayileşen kentlerinden biri olduğunu ancak son dönemde yaşanan olumsuzlukların sanayiyle birlikte sosyal yapıyı da etkilediğini söyledi.


"İMAR SORUNU YENİ YATIRIMLARI ENGELLİYOR"

Adana'nın farklı bir vizyonla yeniden planlanmasının...