10 / 05 / 2024

adana yatırım tutarı

adana yatırım tutarı

2013 yılı sabit fiyatlarıyla yatırım tahsis tutarları ile ilgili kamu ve kurumlarından alınan bilgilere göre, son 11 yılda Adana'ya yapılan bazı yatırım ve desteklerin sektörel temeldeki dağılımda en çok yatırım yapan kuruluş İlbank oldu

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yatırım anahtarı CDS'ler varlık fiyatlarını nasıl etkiler?

Kredi risk primi (CDS), bir çeşit sigorta olarak görev yaparken, yatırımın riskini en aza düşürmek için ödenmesi gereken tutarın hesaplanmasında yardımcı oluyor.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

Yatırım Varlık Kiralama 45 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 148 gün vadeli, 45 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.   

Yatırım Varlık Kiralama 35 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 35 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam... 

Yatırım Varlık Kiralama 150 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 367 gün vadeli, MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 150 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Yatırım Varlık Kiralama 75 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama, 728 gün vadeli, 75 milyon TL tutarında kira sertifikası sattı. Kira sertifikasının 5. kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,5322 oldu.

adana yatırım tutarı Haberi

adana yatırım tutarı


2013 yılı sabit fiyatlarıyla yatırım tahsis tutarları ile ilgili kamu ve kurumlarından alınan bilgilere göre, son 11 yılda Adana'ya yapılan bazı yatırım ve desteklerin sektörel temeldeki dağılımda en çok yatırım yapan kuruluş İlbank oldu. İlbank'ı 2.1 milyar dolar ile Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı takip ederken, üçüncü büyük kamu yatırımcısı 1.8 milyar lira ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı oldu. 

TOKİ 1.2 milyar lira ile dördüncü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.2 milyar liralık yatırımla beşinci oldu. 

Milli Eğitim Bakanlığı ise 1.1 milyar yatırımları ile altıncı olurken, en çok yatırım yapan kuruluşlar arasında Orman ve Su Bakanlığı ise 967 milyon lira yedinci oldu. Gençlik Ve Spor Bakanlığı 590 milyon lira sekizinci, Sağlık Bakanlığı 488 milyon lira dokuzuncu, Enerji ve Tabi Kaynaklar...