06 / 07 / 2024

adana yüreğirdeki kültür merkezi ne zaman açılacak

adana yüreğirdeki kültür merkezi ne zaman açılacak

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ‘İlçemizde büyük çaplı toplantı, seminer yapabileceğimiz bir salonumuz yoktu. Yüreğirle birlikte tüm Adana halkının kullanabileceği yeni bir eseri daha Yüreğir’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’ dedi....

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura sonuçları!

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşti. Projedeki 412 konutun sahipleri bugün belli oldu.

2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri'nde toplamda 412 adet daire satışa sunuluyor. Peki 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

adana yüreğirdeki kültür merkezi ne zaman açılacak Haberi

adana yüreğirdeki kültür merkezi ne zaman açılacak


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan inşaatı hızla devam eden Kültür Merkezi inşaatını gezdi. Kültür Merkezi’nin tüm Adana’ya hizmet edeceğini belirten Başkan Çelikcan ‘İlçemizde büyük çaplı toplantı, seminer yapabileceğimiz bir salonumuz yoktu. Yüreğirle birlikte tüm Adana halkının kullanabileceği yeni bir eseri daha Yüreğir’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’ dedi.


Yüreğir’in gelişen bir ilçe olduğunu belirten Başkan Çelikcan ‘Yüreğir’e son yıllarda yapılan özel ve kamu yatırımları ile ilçemiz hızla gelişiyor. Yüreğir Belediyesi olarak devam ettirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmaları da ilçemizin gelişmesine önemli katkı sağlayacaktır. Bizde şimdiden ilçemizin ihtiyacı olan sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yapılacağı tesisler yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz.’ şeklinde konuştu.


Yapımı devam eden Kültür Merkezi’nin dış görüntüsü itibari ile modern bir yapıda olacağını belirten Başkan Çelikcan ‘ Selçuklu Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyacak olan Kültür...