24 / 07 / 2024

adanada bulvar için yıkılan binalar

adanada bulvar için yıkılan binalar

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde yapılan yıkım işlemini denetleyen Zihni Aldırmaz, bulvarın önünde engel olan son 3 binanın da kısa sürede yıkılacağını belirtti...

1942'de Atatürk Bulvarı için ilk adım atıldı! Unkapanı Köprüsü'nden Yenikapı'ya kadar uzanacak! 

1942 yılında Unkapanı'ndan Yenikapı'ya kadar uzanacak olan Atatürk Bulvarı için çalışmalar ekim ayında başlamış. Çalışmalar kapsamında evleri yıkılan vatandaşların, İnşaat bitiminden 4 ay sonra evleri teslim edilecekmiş. 

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Amasya Suluova Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Kent Meydanı ve Camii Projesi kapsamında Suluova Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik trafosunu yıkmak için düğmeye bastı.

Trabzon Katlı Otopark Projesi için 25 milyonluk kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kamulaştırmalar 25 milyon TL'ye mal oldu...

Adana Yonca Kavşak projesi için 12 milyonluk kamulaştırma!

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Yüreğir İlçesi’nde TAG Otoyolu’nu Mithat Özsan Bulvarı’na bağlayacak Yonca Kavşak Projesi’nin gerçekleşmesi için lokomotif rol üstlendi.

Adana Menderes Bulvarı için destek çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, belediye meclisinde Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi için destek istedi.

adanada bulvar için yıkılan binalar Haberi

adanada bulvar için yıkılan binalar


Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Havaalanı Kavşağı’nı Obalar Caddesi’ne bağlayacak bulvar yapımı başlattığı yıkım çalışmalarında sona gelindi.


İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde yapılan yıkım işlemini denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bulvarın önünde engel olan son 3 binanın da kısa sürede yıkılacağını belirtti.


Bulvar açmak için kamulaştırılan binaların süratle yıkıldığını anlatan Zihni Aldırmaz, “Şu anda Süleyman Demirel ve Türkmenbaşı Bulvarı’ndan Obalar Caddesi’ne oradan da güneye inen bulvar çalışmasının önemli bir noktasındayız. Yıkımı yapılacak sadece 3 bina kaldı. Onları da kısa sürede yıkacağız ve bulvarı seçimden önce açacağız” dedi.


Adana’da 3.5 yılda 209 çıkmaz sokak açtıklarını ifade eden Zihni Aldırmaz, “Açtığımız çıkmaz sokakların 17’si bu noktada bulunuyor. Bir yandan bulvarlar yapıyor bir yandan da çıkmaz sokakları açıyoruz”...