07 / 05 / 2024

adanada bulvar yıkım çalışmaları

adanada bulvar yıkım çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak bulvar yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Kamulaştırılan büyük binalardan biri daha yıkılarak yeni bulvar için önemli bir engel daha ortadan kaldırılmış oldu...

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Tokat Merkez'deki 55 yıllık 5 katlı binanın yıkımı başladı!

Tokat Merkez Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki 55 yıllık 5 katlı apartmanda yıkım çalışması çevre güvenliği alınarak başlatıldı. Yıkılacak olan binanın yerine yeni bir binanın yapılacağı öğrenildi.

İzmir Ticaret Odası'nın yeni binası için yıkım hızlandı!

İzmir Ticaret Odası (İTO), Birinci Kordon ve Cumhuriyet Bulvarı'na cepheli arsasına yeni hizmet binası yapmak üzere boşalttığı eski binanın yıkımını hızlandırdı. İTO, yürürlükteki imar planlarına uygun olarak yeni binasını yapacak.

Mersin Leman Kültür'ün yıkımı yapılamadı!

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Leman Kültür adlı işletmenin yıkımı için gelen belediye ekipleri, zabıta ve polis, çalışanların oluşturduğu etten duvarla karşılaştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi: 'Yıkım keyfi değil'

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kamuya ait alanı işgal ettiği gerekçesiyle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir kafenin bahçesinde gerçekleştirilen yıkımın 'keyfi' değil, hukuk çerçevesinde yapıldığını açıkladı.

Bursa Mimar Sinan Caddesi'nde 2 binanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Mimar Sinan Caddesi üzerinde kalan 2 binanın yıkımını başlattı..

Çelebi Mehmet Bulvarı’nda 2. etap yıkım çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri olan Çelebi Mehmet Bulvarı’nın ikinci etabı, düzenlenen törenle start aldı. 6 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Adana'da bulvar için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak bulvar yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Kamulaştırılan büyük binalardan biri daha yıkılarak yeni bulvar için önemli bir engel daha ortadan kaldırılmış oldu...

Zihni Aldırmaz yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi!

Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Yıkımı denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Burada açacağımız bulvarla Girne Bulvarı ve Kozan Yolu birbirine bağlanacak.

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

adanada bulvar yıkım çalışmaları Haberi

adanada bulvar yıkım çalışmaları


Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak bulvar yıkım çalışmalarını sürdürüyor.


Geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan büyük binalardan biri daha yıkılarak yeni bulvar için önemli bir engel daha ortadan kaldırılmış oldu.


Mithatpaşa Bulvarı’nda yapılan yıkım işlemi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde yapıldı.


Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir hızla çalışmalarını sürdürdüğünü ve belediyede görev yapan bürokratlardan işçisine kadar herkesin büyük bir şevkle Adana için çalıştığını vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Biz Büyükşehir olarak büyük bir aileyiz. Hepimizin tek amacı Adana’ya en iyi hizmeti vermek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Verdikleri emek ve gösterdikleri özveri için tüm bürokratlarımıza, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Adana Haber...