03 / 05 / 2024

Adanada kaldırım sıkıntısı ne zaman çözülecek

Adanada kaldırım sıkıntısı ne zaman çözülecek

TEDAŞ ekiplerinin bozduğu kaldırımlar yeniden yapılmayınca Adanalılar çileden çıktı. Büyükşehir Belediyesi'nin 2 aydır kendilerini oyaladığını söyleyenler, "Yeter artık yapın şu kaldırımı" dedi.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş kazananları açıkladı! Görenlerin aklı karıştı!

Vatandaşlar dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri sorgulamaya başlarken Para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi. Görenlerin aklı karıştı!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Adanada kaldırım sıkıntısı ne zaman çözülecek Haberi

Adanada kaldırım sıkıntısı ne zaman çözülecek

Adana'da ticaretin önemli noktalarından biri konumundaki Pazarlar Caddesi'ndeki altyapı çalışmaları sırasında bozulan kaldırımlar, vatandaşlarla bölge esnafının tepkisine neden oluyor. Ramazan ayının ilk haftasında TEDAŞ'ın elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları nedeniyle bozulan kaldırımlar aradan geçen 2 aya rağmen düzeltilmedi. Adeta cambazlık yaparak kaldırımda yürüdüklerini söyleyen Adanalılar, "Büyükşehir'e başvurduk. Hemen geliyoruz dediler, aradan 2 ay geçti ne gelen oldu ne giden. Bıktık tozdan, topraktan. Yeter artık "dedi. 


"İLGİLENECEĞİZ"

Altyapı çalışmalarının 3-4 gün devam ettiğini, çalışmalar sırasında gördükleri Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, "Birkaç gün içinde bozulan kaldırımları yaparız" dediğini söyleyen esnaf Cumhur Çevik, "Alt yapı çalışması bitti ama kaldırımları yapmak için kimse gelmedi. Durumu Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi'ne (AYKOME) bildirdim. 'Şimdiye kadar yapılması gerekiyordu. Bir hafta içinde yapılacak' dediler. Ama kimse ilgilenmedi" diye konuştu. 


SORUN...