16 / 05 / 2024

adanadaki klimalı duraklar

adanadaki klimalı duraklar

Adana'da Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan, güneş enerjisi ile çalışan, sıcak havalarda vatandaşların toplu taşıma araçlarını serin ortamda beklemelerine olanak sağlayan duraklar, halkın yoğun ilgisini görüyor

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

ŞOK’ta dev indirim! taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonu indirim furyasını yarın resmen başlatacak. Buna göre, taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü. İşte 4 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası! 4+1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 6 Eylül-12 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, +1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonetin özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Yüksek hızlı trenin saat ve durakları değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  yüksek hızlı tren saat ve duraklarında bazı değişiklikler yapıldığını açıkladı. 

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu!

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Projesi için bakanlığa başvuruda bulundu. Hat üzerinde 14 istasyon olacak...

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

adanadaki klimalı duraklar Haberi

adanadaki klimalı duraklar


Türkiye'nin en sıcak kentleri arasında yer alan Adana'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve güneş enerjisi ile çalışan klimalı duraklar ilgi görüyor.


Aşırı sıcakların yaşandığı kentte Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak, şehrin iki ayrı noktasında klimalı durağı vatandaşların hizmetine sundu. Güneş enerjisi ile çalışan klimalı duraklarda güvenlik kamerası ve elektrik prizleri de bulunuyor.


Sıcak havalarda vatandaşların toplu taşıma araçlarını serin ortamda beklemelerine olanak sağlayan duraklar, halkın yoğun ilgisini görüyor. Baraj Yolu ve İnönü Parkı önündeki durakların yaygınlaştırılacağı bildirildi.


Durakta otobüs bekleyen Suzan Özaydın, AA muhabirine, uygulamadan memnun olduğunu belirterek, "Güzel bir uygulama. Adana için böyle bir durak gerekiyordu. Kent çok sıcak. Şu an çok rahat bir şekilde otobüs bekliyorum" dedi.


Öğrenci Hasan Can Duygun da sıcaktan dolayı vatandaşların duraklarda otobüs beklerken zorlandığını...