18 / 07 / 2024

Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son

Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son

SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Yatırım, Çukurova bölgesini dünyaya tanıtmayı ve bölgeye yatırımcı çekmeyi hedefliyor...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Ankara Altındağ'daki 112 yatırım açıldı!

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen 112 yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Cazibe Merkezleri Programı'na 92 milyarlık yatırım başvurusu!

Cazibe Merkezleri Programı'nda tablo netleşti. Programa 92 milyar liralık yatırım, 365 kişilik de istihdam başvurusu geldi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 82 milyar liralık yatırım başvurusu!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na yerli ve yabancı 8 binden fazla yatırım başvurusu geldi. Başvuruların yatırım bedeli 82 milyar TL'ye ulaştı.

Diyarbakır’a 251 yatırım başvurusu yapıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz çatışma döneminin ardından Diyarbakır'daki yapılacak yatırım planlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son Haberi

Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son

İnşaat sektöründe 25 yıldır gerçekleştirdiği prestijli konut projeleri ile adından söz ettiren SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Yatırım, Çukurova bölgesini dünyaya tanıtmayı ve bölgeye yatırımcı çekmeyi planlıyor. 

Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son, Çukurova’nın gelecek dönemde yapılması planlanan yatırımlarla birlikte Türkiye'de bölgesel kalkınmada potansiyeli en yüksek bölgelerin başında geldiğine vurgu yaptı. Amerika’daki Kaliforniya bölgesinin Türkiye’deki karşılığının Çukurova olduğunu söyleyen Son, güçlü bir iklim ve ulaşım avantajı bulunan bölgenin, Türkiye’nin Akdeniz’e, Ortadoğu’ya ve Afrika’ya açılan kapısı olduğunun altını çizdi. Son, Adana, Hatay ve Osmaniye illerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde Yoğun Yatırım Teşvik Belgesi alan iller arasında yer aldığını da hatırlattı.

İş dünyası temsilcilerinin doğup büyüdükleri bölgelerin de kalkınması için gerekli özveriyi ve çalışmayı göstermeleri gerektiğine inanan Adania Yatırım Başkanı Cihangir Son, böylelikle Türkiye’nin...