29 / 04 / 2024

Adanuspark kampanyaları

Adanuspark kampanyaları

Dairelerin 3 bin 300 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunulduğu projede 1+1,2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Adanuspark, Kartal Adliye Sarayı'na iki dakikalık mesafede yer alıyor

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Konutta Sevgililer Günü kampanyaları 2018! 

Konut sektörü özel günleri fırsata çeviriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla bazı projelerde kampanyalar başladı. İşte Sevgililer Günü'ne özel kampanyalı projeler...

Konut satışları kampanyalar ile artacak!

2018 yılında çeşitlenmesi beklenen kampanyaların desteğiyle 1,4 milyon konutun satılacağı tahmin ediliyor..

Konut satışlarında kampanyaların etkisi büyük!

3. Göz Danışmanlık CEO’su ekonomist Hikmet Baydar, konut satışlarının beklentinin üzerinde olmasında kampanyaların büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Sektörde konut kampanyaları yeniden hızlandı!

Konut geliştiricileri, ödemeleri kolaylaştıracak kampanyaları duyurmaya başladı. 600 lira taksitle markalı konut projelerine erişim imkanı sağlayan kampanyalar bile var. Taksit öteleyen kampanyalar da öne çıkıyor.

Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017!

Kurban Bayramı'nda kampanya yarışına giren gayrimenkul firmaları müşterilere peşinat ve taksit ertelemeden, sıfır faize kadar bir çok kampanya sunuyor. İşte Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017...

Gayrimenkulde Kurban Bayramı kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kurban Bayramı’na özel kampanyaları devreye soktu. İşte bayram fırsatları...

Konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenler!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenleri yazdı...

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Adanuspark kampanyaları Haberi

Adanuspark kampanyaları


Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'da hemen taşınmaya uygun olan projesi Adanuspark'ta peşinat bir yıl sonra ödeniyor, kredi taksitleri de aynı şekilde bir yıl sonra başlıyor. 


Dairelerin 3 bin 300 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunulduğu projede 1+1,2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin yüzde 70'inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Adliye Sarayı'na iki dakikalık mesafede ve Kartal Real AVM'nin hemen yanında yer alıyor. 


Türkiye...