06 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesi ek bina

Adapazarı Belediyesi ek bina

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Konuşmaların ardından Ek Hizmet Binasının açılışı gerçekleşti. Başkanlar daha sonra ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 13 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Sakarya Adapazarı Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Adapazarı Belediyesi ek bina Haberi

Adapazarı Belediyesi ek bina

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi.

Adapazarı Belediyesi, Yenikent bölgesinde vatandaşa daha kolay hizmet verebilmek amacıyla belediye ek hizmet birimleri açıldı. Gerçekleşen açılış törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Mustafa İsen, Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu, Daire Müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde ilk kürsüye çıkarak konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Büyükşehir Belediye Başkanımız işte burda böyle bir hizmet yapılacak yer lazım Sayın Başkanım, büyük şehrin bize himmeti lazım dedi. Allah razı olsun oda hemen yerleri tahsis etti. Ondan sonra arkadaşlar gerekli çalışmaları yaptılar. İnşallah göreceğimiz gibi daha doğrusu bu yer hazırlanmış oldu. Bu kuzey köylerinde yapılmış asfaltları burada yaşayan insanlarımız...