08 / 07 / 2024

adapazarı işkur il müdürlüğü binası

adapazarı işkur il müdürlüğü binası

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binasında hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) değişik meslek gruplarında personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Aktarılan son haberler kapsamında 18-59 yaş arası İŞKUR üzerinden 81 il için 4.575 temizlik görevlisi alımı başladığını duyurdu.  İşte haberin ayrıntı ve detayları...

İŞKUR resmen duyurdu! 64 bin personel alınacak! En az ilkokul mezunu! Başvuru tarihi açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR, 81 il için en az ilkokul mezunu toplamda 64 bin 363 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru tarihi ve başvuru için gerekli şartlar belli oldu. Hemen başvurun. İşte detaylar...

İŞKUR aracılığı ile 22 bin TL maaşlı bekçi olabilirsiniz!

İŞKUR, bekçi olmak isteyenler için sevindirici bir haber duyurdu. 22 bin TL maaş şartıyla bekçilik için iş alımları ilanla paylaşıldı. Alımlar 24 farklı il için geçerli olup adayların başvurması gerekmektedir. İŞKUR’dan bekçi iş ilanı detayları…

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İŞKUR en az 9 bin TL ile Bilişim Personeli alımı yapıyor! Bilişim personeli şartları!

Son dönemde sık sık güncellenen iş ilanlarına İŞKUR tarafından yeni fırsatlar ekleniyor. İŞKUR, KPSS şartı olan ve KPSS şartı olmayan sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Açıklanan ilan detaylarına göre, kontenjanlar ve diğer bilgiler de kamuoyuyla paylaşıldı.

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!

İş sahibi olmayı amaçlayan ve iş arayan binlerce vatandaş aktif İŞKUR iş ilanlarını yakından takip ederken, İŞKUR’un 24 bin 932 beden işçisi alımı şartlarını ve detaylarını merak ediyor. 81 kentte KPSS şartı aranmadan alınacak olan vatandaşların tek yapması gereken İŞKUR üzerinden başvuru yapmak.

İşsizlik maaşı ödeme tarihi ne zaman? İŞKUR işsizlik takvimi

İŞKUR tarafından çalışmayan vatandaşların hesaplarına yatan işsizlik maaşlarının ne zaman hesaba yatacağı büyük merak konusu oldu. Peki ne zaman hesaplara yatacak? 

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

Çiftçiye 2023 çay desteklemeleri ne zaman yapılacak? Çay destekleme 2023 ne kadar olacak? İşte il il destek ödemeleri...

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) dahil olan çiftçilere ödenecek çay destekleme 2023 fiyatlarının ne kadar olacağı merak konusu oldu. Peki, Çiftçiye 2023 çay desteklemeleri ne zaman yapılacak? Çay destekleme 2023 ne kadar olacak? İşte il il destek ödemeleri...

adapazarı işkur il müdürlüğü binası Haberi

adapazarı işkur il müdürlüğü binası


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binası, betonarme karkas sistemiyle depreme dayanıklı olarak 1248metrekare oturum alanına sahip olup, toplam inşaat alanı 4993metrekare.


Adapazarı İlçesi Hızırtepe Mahallesinde bodrum + 3 kattan oluşacak hizmet binasında; hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

Ayrıca ısıtma, soğutma, yangına karşı yağmurlama sistemi, sığınak ve engelli vatandaşların daha rahat hareket edebileceği hissedilebilir yüzey kaplamaları ile asansörün de yer alacağı, her türlü teknolojik donanıma sahip İŞKUR İl Müdürlüğü hizmet binasının 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.



Sakarya...