05 / 07 / 2024

Adapazarı Meclisi mart 2015 toplantısı

Adapazarı Meclisi mart 2015 toplantısı

Adapazarı Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısı Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın başkanlığında yapıldı.Gökdemir, geçen mecliste komisyona yollanan maddenin komisyon üyeleri tarafından gece gündüz çalışılarak incelendiğini belitti.

İstanbulluları sevindirecek haber! 2 bin Sosyal Konut inşa edilecek!

Silivri Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TOKİ tarafından Silivri'ye 2 bin dairelik  sosyal konut projesi başlayacağını müjdeledi.

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Konak Beştepeler bölgesinin imar planları meclisten geçti!

Konak Belediye Meclisi mart ayı birinci oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde toplanan mecliste, 200 hektarlık alanı ve 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler Bölgesi planları oy birliği ile onaylandı. 

Zonguldak İncivez'de imar planı değişikliği onaylanmadı!

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Silivri Belediye Meclisi 2 Mart'ta toplanacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşiminin 1. Oturumu, 2 Mart tarihinde saat 10.00’da yapılacak.

Esenler Belediye Meclisi 2 Mart’ta toplanıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin Mart ayı meclis toplantıları 2 Mart Pazartesi günü 15.00'te Esenler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda, gerçekleştirilecek.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Adapazarı Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adapazarı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planı konusu komisyona sevk edildi.

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra Esenler Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Biz bu meclis salonunda oturan her bir arkadaşımızı kendimize yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Mart Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart  Ayı Toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda imar konuşuldu.

Adapazarı Meclisi mart 2015 toplantısı Haberi

Adapazarı Meclisi mart 2015 toplantısı

Mart ayında yapılan Olağan meclis toplantısında gündeme gelen ve İmar Tetkik Komisyonuna havale edilen Adapazarı Kent Merkezi 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askı süresi içerisinde yapılan 410 adet itiraz ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce talep edilen plan değişikliği görüşüldü. İmar Komisyonunun aldığı kararla ilgili veren Yusuf Gökdemir, geçen mecliste komisyona yollanan maddenin komisyon üyeleri tarafından gece gündüz çalışılarak incelendiğini belirterek “Komisyonumuz bir kısmını onayladı bir kısmını reddetti. Yapılan 99 adet itiraz kabul edilirken, 311 adet itiraz reddedildi. Bunun dışında plan notlarını da inceledik. Bir iki değişiklik yaptık. Hakkaniyetli davranmaya çalışıyoruz” dedi.


MHP’li komisyon üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu da, 410 dilekçeyi kısa bir sürede değerlendirdiklerini ifade ederek, “Geç saate kadar dilekçeler için çalıştık. Bu iş iyi bilen bir müteahhide verilsin....