18 / 05 / 2024

ADB temmuz perakende satışı

ADB temmuz perakende satışı

ABD'nin temmuz ayı perakende satış oranları belli oldu. ABD'de perakende satışlar, temmuz ayında piyasa beklentilerinin aksine değişim göstermedi.

Perakende satış hacmi yüzde 31 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, sabit fiyatlarla perakende satış hacmi Temmuz ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 31 artış gösterdi.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Perakende Güven Endeksi temmuz ayında düşüşe geçti!

TEPAV Perakende Güven Endeksi verilerini yayımlandı. Bu kapsamda, Temmuz ayında aylık 7,0 puanlık azalışla -16,4 puan değerini aldı. İşte detaylar...

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

ABD'nin perakende satışları, temmuzda yıllık bazda yüzde 10,3'lük artış kaydetti!

ABD'nin temmuz ayı perakende satış oranları belli oldu. ABD'de perakende satışlar, temmuz ayında piyasa beklentilerinin aksine değişim göstermedi.

TMO'dan inanılmaz fiyatlar! TMO'da ayçiçek yağı, fındık, nohut fiyatları ne kadar? 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışa çıkarılan temel gıda ürünlerinin fiyatları merak konusu oldu. Peki, perakende ürünlerinin 31 Temmuz 2022 fiyatı ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 TMO fiyat listesi...

64 MP kameralı Samsung Galaxy A52 haftaya ŞOK'a geliyor! İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler perakende şirketleri arasında yer alan ŞOK, telefon almak isteyenlere güzel haberi verdi! Samsung'un çok satan akıllı cep telefonu Samsung Galaxy A52 haftaya ŞOK marketlere geliyor. Peki, ŞOK'ta Samsung Galaxy A52 128 GB fiyatı ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TMO'da çılgın fiyatlar! TMO ayçiçek yağı, fındık, nohut ve mercimek fiyatlarını yayımladı! 30 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin güncel fiyatları belli oldu. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 30 Temmuz fiyatı ne kadar? İşte TMO 30 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.

A101'den iPhone alacaklara müjde! iPhone 11 A101'de indirimde! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketlerinden biri olan A101'den güzel haber geldi! A101, Apple'ın en çok tercih edilen telefonlarından biri olan iPhone 11'i indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TMO'da son dakika: TMO ayçiçek yağı, fındık, nohut ve mercimek fiyatlarını açıkladı! 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) son dakika perakende ürünlerinin güncel fiyatları belli oldu. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 29 Temmuz fiyatı ne kadar? İşte TMO 29 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.

TMO'da çılgın fiyatlar! TMO'da ayçiçek yağı, fındık, nohut, mercimek ne kadar? 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) son dakika perakende ürünlerinin 28 Temmuz 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 28 Temmuz fiyatı ne kadar? İşte TMO 28 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.

5000 mAh pil kapasiteli Xiaomi redmi 9C büyük bir indirimle BİM'e geliyor! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler perakende şirketleri arasında yer alan BİM'den uygun fiyata telefon almak isteyenleri sevindirecek haber geldi! BİM, 29 Temmuz'da Xiaomi Redmi 9C'yi satışa çıkaracağını duyurdu!

TMO'da çılgın fiyatlar! TMO'da ayçiçek yağı, piriç, nohut mercimek kaç TL? 26 Temmuz 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) son dakika perakende ürünlerinin 26 Temmuz 2022 fiyatları belli oldu. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 26 Temmuz fiyatı ne kadar? İşte TMO 26 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.

ADB temmuz perakende satışı Haberi

ADB temmuz perakende satışı

ABD perakende satış oranları Ticaret Bakanlığı tarafından açıklandı. ABD'nin temmuz ayına ilişkin perakende satış verilerini belli oldu.

Söz konusu veilere göre perakende satışlar, temmuz ayında bir önceki aya kıyasla değişim göstermeyerek 682,8 milyar dolar oldu.

Piyasa beklentileri, perakende satışların temmuzda yüzde 0,1 yükselmesi yönündeydi. Bu dönemde yatay bir seyir izleyen perakende satışlar, haziran ayında yüzde 0,8 artmıştı. Peki yıllık bazda gelişmeler nasıl oldu? İşte detaylar...

Perakende satışlar, temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 10,3'lük artış kaydetti.

Bu dönemde, petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle benzin istasyonlarındaki satışlar yüzde 1,8 azalma gösterdi.

SATIŞLAR YÜZDE 0,6 AZALDI!

Aynı dönemde, motorlu taşıt ve parçalarının satıldığı mağazalardaki satışlar yüzde 1,6 ve giyim mağazalarındaki satışlar yüzde 0,6 azaldı.

Mağaza dışı perakendecilerdeki satışlar ise temmuz ayında yüzde 2,7 arttı. Söz konusu dönemde...