10 / 05 / 2024

Adem Baş

Adem Baş

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Uğursuz gökdelen! 

Maslak'ta 20 yıldır natamam durumda kalan ve şimdi yeni bir şirket tarafından inşa edilen gökdelende 7. kattan asansör boşluğuna düşen temizlik işçisi yaşamını yitirdi. Aynı gökdelende, 2012 yılında denetim yapan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk de merdiven boşluğuna düşmüştü.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aslan ve Esra Erkekli ortaklığında kuruldu.

Adem Kartal Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kartal Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal tarafından kuruldu.

Adem Atmaca: İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

Adem Atmaca: Ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Atmaca, "Büyüme hızında dünya ülkeleriyle yarışan Türkiye bu hamlelerle daha çok yücelecek" dedi...

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Hakan Bucak ve Adem Atmaca konut satış verilerini değerlendirdi!

Ilgın İnşaat ve Atmaca Gayrimenkul yöneticileri TÜİK Konut satışı rakamlarına ilişkin açıklamalar yaptılar. İşte, Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak ve Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca'nın değerlendirmesi.

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Adem Baş Haberi

Adem Baş

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-)İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...