18 / 05 / 2024

adem bulut inşaat

adem bulut inşaat

Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Bulut, ev alırken bir mimar veya teknikerle gezilmesinin daha iyi olacağını söyledi.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

İnşaat ve emlak sektörü dijitalleşmeli!

İnşaat ve Emlak sektörü büyümesine devam eden nadir sektörlerin başında geliyor. COVID-10 sebebiyle etkilenen inşaat ve emlak sektörü yine de büyümesine devam etti. Dijital Projeler Girişimcisi Adem Atbaş, inşaat ve emlak sektörünü değerlendirerek “ daha da büyüyecek” diye konuştu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

adem bulut inşaat Haberi

adem bulut inşaat

TÜRK toplumunun, evini bir yaşam yeri bir yuva olarak kullandığı için çok şey ifade ettiğini belirtin Bulut, "Bizim müşteri kitlemiz çoğunluk olarak memur ve sanayici kısmından oluşuyor. Memurlar genelde çift maaşlı olduğu için satışlar kredi ile gerçekleşiyor. Hayatında belki de tek alacağı ev olduğu için firmaları araştırıyor. Konya'da yaşam yerleri gitgide değişiyor. Şuan da Konya'da ki en fazla nüfus Selçuklu'da bulunmaktadır. Yaşam şartlarının elverişli olması, ulaşımın kolay olması, alışveriş merkezlerinin, üniversitelerin ve birçok sosyal imkanın bulunması buraları daha cazip hale getiriyor. Bunlardan ziyade ev alırken bir emlakçı ile değil de bir mimar veya teknikerle gezilmesi daha iyi olacaktır. Ama öncelik olarak firmaya bakacak, projeye bakacak, kuruma bakacak en önemilisi ise bütçesine bakacak. Yani kısacası şöyle söylemek gerekirse herkesin tek...