18 / 05 / 2024

adem bulut

adem bulut

Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Bulut, ev alırken bir mimar veya teknikerle gezilmesinin daha iyi olacağını söyledi.

Egatek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Egatek Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bulut ve Eren Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Deka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bulut tarafından kuruldu.

Konutta stoklar bitiyor! Fiyatlar artacak!

KOMÜT Başkanı Adem Bulut, müteahhitlerin ellerindeki konut stokunun bitme noktasına geldiğini belirtti. Bulut, stokalrın bitmesine bağlı olarak fiyatların artacağına dikkat çekti.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

Ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Bulut, ev alırken bir mimar veya teknikerle gezilmesinin daha iyi olacağını söyledi.

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

İç Mimar Gökcan Bulut Artcode Mimarlık'ı anlattı!

Uzun yıllar Ankara'nın önemli iç mimarlık ofislerinden birinde çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisi Artcode Mimarlık'ı açan Gökcan Bulut, tasarım süreciyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Bulut Cebeci kimdir?

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

Bulut İnşaat İl Özel İdareleri yapım ihalesini kazandı!

ELAZIĞ İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014 / 75225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açıkladı. İhale açık arttırma usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Bulut İnşaat kazandı.

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

adem bulut Haberi

adem bulut

TÜRK toplumunun, evini bir yaşam yeri bir yuva olarak kullandığı için çok şey ifade ettiğini belirtin Bulut, "Bizim müşteri kitlemiz çoğunluk olarak memur ve sanayici kısmından oluşuyor. Memurlar genelde çift maaşlı olduğu için satışlar kredi ile gerçekleşiyor. Hayatında belki de tek alacağı ev olduğu için firmaları araştırıyor. Konya'da yaşam yerleri gitgide değişiyor. Şuan da Konya'da ki en fazla nüfus Selçuklu'da bulunmaktadır. Yaşam şartlarının elverişli olması, ulaşımın kolay olması, alışveriş merkezlerinin, üniversitelerin ve birçok sosyal imkanın bulunması buraları daha cazip hale getiriyor. Bunlardan ziyade ev alırken bir emlakçı ile değil de bir mimar veya teknikerle gezilmesi daha iyi olacaktır. Ama öncelik olarak firmaya bakacak, projeye bakacak, kuruma bakacak en önemilisi ise bütçesine bakacak. Yani kısacası şöyle söylemek gerekirse herkesin tek...