17 / 05 / 2024

Adem Dalgıç yeni ödül

Adem Dalgıç yeni ödül

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışması'nda 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 'Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü' aldı...

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Adem Dalgıç tarafından kuruldu!

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Alanya Mahmutlar'a yeni park geliyor!

Sosyal yaşam alanlarını arttırmak için şehir merkezinde ve mahallelerde birçok parkı hizmete açan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar’a yapılacak yeni bir parkın daha ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Suluova'da yeni otogar çalışmaları tam gaz!

Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile birlikte İlçemizde yapımı devam eden yeni otogarın inşaatı alanına giderek çalışmaları inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.

Alanya Belediyesi'nden Mahmutlar'a yeni park!

Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi’ne yeni bir park ve sosyal yaşam alanı kazandırıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Mahmutlar halkımızın en büyük ihtiyaçlarından biriydi. En kısa zamanda tamamlayıp; hizmete sunacağız.” dedi.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Giresun Alucra yeni Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Alucra yeni Devlet Hastanesi’nin Mayıs ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Alucra Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adem Aktaş, Alucra’ya yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Adem Çoşkun: Isparta'ya modern konutlar gelecek!

Isparta Sütçüler İlçesi'nde Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, eski evlerinin yerine ev yapılmasını isteyen 24 vatandaş için ise değerinin 3 kat fazlası yeni evlerin yapılacağını bildirdi.

Muhittin Dalgıç: Çeşme 2016'da yeni bir vitrine sahip olacak!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, göreve gelişinin 1. yılında Gazetem Çeşmeye açıklamalarda bulundu. Dalgıç, her zaman temeli sağlam projelerle adım attıklarını söyledi.

Tekirdağ'a Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ödülü!

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi' nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışmasında ' Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ' kategorisinde ödüle layık görüldü. Belediye Başkanı Adem Dalgıç yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü aldı.

Tekirdağ'a 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' ödülü!

6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışmasında 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Adem Dalgıç da bu kategoride yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü aldı.

Adem Dalgıç Kent Planlama ve Kentsel Tasarım kategorisinde ödül aldı!

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışması'nda 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 'Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü' aldı...

Adem Dalgıç yeni ödül Haberi

Adem Dalgıç yeni ödül

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışması'nda 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 'Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü' aldı. İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Ödül Töreni'nde Tekirdağ Belediyesi'nin ödülünü alan Plan ve Proje Müdürü Mukadder Çetiz ödülü Başkan Dalgıç'a teslim etti. 


Sabah...