16 / 05 / 2024

Adem Gökkaya

Adem Gökkaya

Adesel İnşaat Madencilik Yayıncılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Adem Gökkaya, Yüksel Çetin tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu

Ugan Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ugan Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahide Gökkaya tarafından kuruldu.

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Güler tarafından kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökkaya tarafından kuruldu.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güleryüz tarafından kuruldu.

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gündem ve Alpay Sayın ortaklığında kuruldu.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Güler, İbrahim Güler, Adem Güler, Davut Güler ve Yunis Güler ortaklığında kuruldu. 

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gürbüz tarafından kuruldu. 

Adem Gökkaya Haberi

Adem Gökkaya

Adesel İnşaat Madencilik Yayıncılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Adem Gökkaya, Yüksel Çetin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Adesel İnşaat Madencilik Yayıncılık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket mühendislik ve mimarlık hizmetleri her nevi inşaat taahhüt işleri her nevi binanın tesisin alçak ve yüksek gerilim proje çizimleri tesisat ve montajlarını ve inşaat ile tasarım yapımları ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adesel İnşaat Madencilik Yayıncılık Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi,...