02 / 05 / 2024

Adese ankara özgürlük mağazası

Adese ankara özgürlük mağazası

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Journey 2020'de bayiliğe ağırlık verecek!

Journey, Ankara'dan çıkan ve modaya yön veren markalardan biri. Şirket, 2019 sonunda 100 milyon TL ciroya ulaştı. Journey Kurucu Ortağı Ercan Görür, “2020'de yüzde 20 büyüme hedefimiz var. Beş milyon TL yatırım yapacağız. Bundan sonra bayiliğe ağırlık vereceğiz ve her yıl 5 bayilik vermeyi hedefliyo

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak!

"Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak" diyen AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Aydın, "Yatay mimari kültürel değerlerimizi de geleneklerimizi de daha güçlü yaşamamızı sağlayacak" şeklinde konuştu...

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Adese ankara özgürlük mağazası Haberi

Adese ankara özgürlük mağazası

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2015’te hız verdiği mağaza açılışlarına 2016’da da devam ediyor. Aralık ayında Ankara’da Barıştepe ve Güventepe mağazalarının açılışını gerçekleştiren Adese, 5 Ocak Salı günü düzenlenen törenle Ankara’daki 14’üncü, toplamda ise 151’inci şubesi olan Özgürlük mağazasını Keçiören’de müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış töreni, Adese yöneticileri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti.  Son bir ay içerisinde Ankara’da üç yeni mağazayı müşterileri ile buluşturduklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök; “Yeni mağaza açılışlarımıza 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da tüm hızıyla devam ediyoruz. Orta Anadolu ölçekli büyüme planı çerçevesinde hem Ankara’da hem de diğer şehirlerdeki mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde Konya’da ve Ankara Kızılcahamam’da iki yeni mağazayı daha müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.  Özgürlük mağazasında 590 m² ticari alanda...