09 / 05 / 2024

Adese AVM Kırıkkalede mağaza kiraladı

Adese AVM Kırıkkalede mağaza kiraladı

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret AŞ., Kırıkkale'de 540 mt2 toplam alana sahip mağaza için ilerleyen bir tarihte açılmak üzere kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

AVM yatırımcısı, yeni projelerde fizibilite tutturamıyor!

Zirve yapan kurlardan sonra kiralarda TL’ye geçişle birlikte yüzde 23’lük zarara uğrayan AVM yatırımcısı, yeni projelerde fizibilite tutturamıyor.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

AVM yatırımcıları yeni yatırımlar konusunda karamsar!

Kira tartışmalarının ardından kılıçları çeken AVM yatırımcı ve perakendeciler yeni yatırımlar konusunda da karamsar. Abdullah Kiğılı, “AVM denizi bitti” dedi...

Nata Holding’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM çağrısına destek!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

AVM yatırımlarında yeni rota Anadolu!

İstanbul'da arazi fiyatlarının yükselmesi ve AVM sayısının çok hızlı artması sektör temsilcilerini Anadolu şehirlerine yöneltti. Türkiye'nin AVM yatırımcılarından 12 büyük grup önümüzdeki üç yılda Anadolu şehirlerinde 30'a yakın AVM açmayı ve 3 milyar dolara yakın yatırım yapmayı hedefliyor.

AVM yatırımcıları Anadolu'ya yöneldi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, büyükşehirlerde yeteri kadar alışveriş merkezi yapıldığını, o yüzden bu yatırımların eski hızını kaybettiğini belirterek, "AVM yatırımcıları Anadolu'ya gidiyor." dedi.

Adese AVM Kırıkkalede mağaza kiraladı Haberi

Adese AVM Kırıkkalede mağaza kiraladı

Şirketten yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz tarafından Samsun Bulvarı Gürler Mahallesi No:1 Kırıkkale adresinde bulunan 540 mt2 toplam alana sahip mağaza için ilerleyen bir tarihte açılmak üzere kira sözleşmesi...