08 / 05 / 2024

Adese Erenköy şubesi

Adese Erenköy şubesi

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour İçerenköy hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour İçerenköy AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour İçerenköy bayramda kaçta açılacak?

Kayseri Erenköy bağlantı yolu açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi, Hakan Berberler Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde açıldı.

KMU İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

KMU İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi, İslam Ali Kopuz Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 10 Eylül 2015 tarihinde açıldı.

Akser Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Akser Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Engin Öndaş Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Bakırköy, Çırpıcı Mevki Veli Efendi Yolu'nda açıldı.

İETT Sitesi İçerenköy kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi'nde yer alan İETT Sitesi ve yakın çevresindeki Hatipoğlu Market ile Menekşe Parkı'nı kapsayan kentsel dönüşüm imar planı değişikliği askıya çıktı...

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Timsah Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Timsah Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Emre Timsah Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi, Manav Sokak'ta açıldı.

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Mehmet Baltacı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Arnavutköy, Haraççı Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

Adese Erenköy şubesi Haberi

Adese Erenköy şubesi

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Erenköy şubesinin devri hakkında açıklama yaptı. 

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına, lgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına karar verildi.

Adese Alışveriş Merkezleri'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 03.02.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,

1- Erenköy Mah. Karlıbel Cad. N26/A Selçuklu / KONYA  " ERENKÖY" şubesinin demirbaşlarının, Aysel Feyza AVCU'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına;  

2- İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde...