03 / 07 / 2024

adese eskiyol market ne zaman kapanacak

adese eskiyol market ne zaman kapanacak

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin yaptığı açıklamaya göre Toprak Sarnıç Mh. Eski Meram Cd. No:7/A Meram / Konya adresinde bulunan Eskiyol şubesinin yönetim kurulu kararı ile kapatılmasına karar verildi...

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Adese AVM, Etimesgut'ta mağaza açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş. Ankara Etimesgut'ta mağaza açıyor. Şirket, yönetim kurulunun bu kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama ve mağazanın adresi...

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Adese Alışveriş Merkezleri 3 şube daha açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla Konya'da 2, Afyon'da 1 olmak üzere Aralık ayında toplam 3 şube daha açacaklarını duyurdu.

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Erdal Demiröz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da kuruldu.

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Adese AVM Isparta Şarkikaraağaç'ta mağaza açtı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Isparta'da bulunan Şarkikaraağaç'ta bir mağaza açtı.

Makro Market 230 mağazaya ulaştı!

Makro Market Makro Grup Şirketler Başkanı Şeref Songör, “2004 yılında 27 olan mağaza sayımız, 2013 yılı sonunda 170 mağazaya ulaştı. Yeni yatırımlarla büyümemiz devam edecek” dedi.

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükbakkalköy, Novada Ataşehir AVM'de kuruldu.

BİM'den yeni bir market zinciri daha!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

Adese AVM ortaklık raporunu yayınladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada, Adrese AVM ile ortak olan firmaları açıkladı. Adese AVM ortak olduğu 4 şirketi raporunda yayınladı.

Bizim Toptan Satış Mağazaları 196 Şok Market şubesini aldı!

Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş., 196 Şok Market şubesini aldı.

adese eskiyol market ne zaman kapanacak Haberi

adese eskiyol market ne zaman kapanacak


Adese Alışveriş Merkezleri tarafından yapılan açıklama şöyle:


Toplanan yönetim kurulumuz, Toprak Sarnıç Mh. Eski Meram Cd. No:7/A Meram / KONYA adresinde bulunan 'ESKİYOL' şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 30.04.2014 tarihi itibari ile kapatılmasına karar...