02 / 05 / 2024

Adese Ilgın Mağazası yenilendi

Adese Ilgın Mağazası yenilendi

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Adese Ankara'da 143. mağazasını açtı!

YENİ mağaza açılışlarında hız kesmeyen Adese, Ankara Yenimahalle'de açlığı Şentepe mağazasıyla büyümeye devam ediyor.

Adese Ilgın Mağazası yenilendi Haberi

Adese Ilgın Mağazası yenilendi

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarının yanı sıra mağaza yemlemelerine de devam ediyor. Adese, Ilgın Mağazası alışveriş keyfini daha da arttıracak şekilde modernize edildi. 

Mağaza yemlemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı. Daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak için baştan aşağıya yenilenen Ilgın Adese Mağazası mn açılışı 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Adese Yönetim Kıınılu Üyesi Falın Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erbeıı, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkürkçüler ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti. Ilgın Adese Mağazası'nın modernize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Adese'yi her geçen gün yeni mağazalarla büyütürken diğer yandan da mevcut mağazaları yeniliyoruz. Müşterilerimizin alışveriş keyfini üst seviyede yaşayabilmelerini sağlamak için mağazalarımızı yeniden tasarlıyor...