04 / 05 / 2024

Adese konya mağazaları

Adese konya mağazaları

Adese, 133'üncü mağazasını Konya'da hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta Aydınlıkevler'deki marketini açan Adese, bu hafta açılışını gerçekleştirdiği Şelale Park Konutları'ndaki yeni mağazasında da müşterilerine 365 gün kaliteli alışverişin keyfini sunacak.

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese, iki mağaza birden açtı!

YENİ mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Adese, İşgalaman ve Hicaz Adese mağazalarını müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese 142. mağazasını Ankara Elvankent'te açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.

Adese yeni mağazasını Afyonkarahisar' da açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya Kadınhanı'ndan sonra yeni mağazasını, Afyonkarahisar'ın tarihte önemli bir yere sahip Çay ilçesinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese, 140. mağazasını Afyonkarahisar'da açtı!

Adese, geçtiğimiz günlerde Konya Kadınhanı'nda açtığı yeni mağazasının ardından bir mağaza da Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde açtı. Adese, Çay mağazasıyla birlikte toplam mağaza sayısını 140'a yükseltti.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Adese konya mağazaları Haberi

Adese konya mağazaları


Yeni açılışlarıyla hızla büyümeye devam etlen Adese, 133'üncü mağazasını Konya'da hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta Aydınl ıkevler'dek i marketini açan Adese, bu hafta açılışını gerçekleştirdiği Şelale Park Konutları'ndaki yeni mağazasında da müşterilerine 365 gün kaliteli alışverişin keyfini sunacak. 


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarıyla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Adese'nin I33"iincü mağazası olan Şelale Adese. Seha Yapı tarafından Konya'nın gelişen bölgelerinden Yazır Mahallesi'nde hayata geçirilen Şelale Park Konutlan'nın yanında açıldı. Şelale Adese. 13 Aralık 2013, Cuma güniı düzenlenen törenle müşterilerine hizmet venneye başladı. İttifak Holding Başkan Vekili Falın Akay ve Adese Genel Müdürü Sıtkı lırben'in katılımıyla gerçekleştirilen açılışa semt lıalkı da yoğun ilgi gösterdi. Mağazanın açılışında konuşan Adese Konya Bölge Müdürü Nurettin Örücü "Yeni mağaza açılışlarımıza devam ediyoruz. 

Şelale...