23 / 05 / 2024

Adese şube mi açıyor

Adese şube mi açıyor

Ankara ve Karaman'da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu'daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146'ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese 146. şubesini Bolu'da açtı!

Ankara ve Karaman'da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu'daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146'ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese AVM, Karaman'da şube açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 30 Haziran 2015'te Karaman'da bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Adese AVM Konya Meram'da mağaza açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. yönetim kurulu bugün yaptığı toplantıda Konya'nın Meram ilçesinde şube açma kararı verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Adese AVM'den şube kapatma açıklaması!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Keçiören Pınarbaşı'ndaki Restore Kafe ve Simit Evi şubesini kapatma kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Adese'den Konya Karatay'a yeni mağaza!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da 13 Mart 2015'te yeni bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin yapılan açıklama...

Adese Konya Karatay’da mağaza açtı!

24 Aralık tarihinde Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde mağaza açan Adese, 26 Aralık 2014 Cuma günü de Konya Karatay’da Adliye mağazasını açarak toplam şube sayısını 141’e yükseltti.

Adese Alışveriş Merkezleri 3 şube daha açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla Konya'da 2, Afyon'da 1 olmak üzere Aralık ayında toplam 3 şube daha açacaklarını duyurdu.

Adese AVM Bolu'da şube açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Bolu Yeniçağa'da şube açacağını bildirdi. Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezileri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı. Şube, Leblebiciler Cumhuriyet caddesinde yer alıyor...

Adese AVM Konya'da şube açıyor!

ADESE AVM tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese AVM Konya'da şube açıyor. Şube, Konya İli Ilgın İlçesi Camiatik Mahallesi Nadaroğlu Caddesi üzerinde yer alıyor...

Adese, çekilişle 2013 model otomobil hediye etti!

1-31 Ekim 2013 tarihleri arasında Adese Kart ile 25 TL'lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi 11 Kasım'da Kulesite Adese de gerçekleşmişti.

Adese şube mi açıyor Haberi

Adese şube mi açıyor

İttifak Holding'İn ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi ve Karaman'da açtığı şubeleri müşterilerinin hizmetine sunan Adese, Bolu'da açtığı yeni şubesiyle de büyüme ivmesini devam ettiriyor. Adese, Bolu'daki sekizinci şubesi olan Bahçelievler mağazasının açılışını Adese Yönetim Kurulu üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese yöneticileri ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi Ramazan ayı içerisinde 3 farklı ilde mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Ankara ve karaman'da arka arkaya açtığımız mağazaların ardından Bolu'da bir şube daha açarak büyümemizi sürdürüyoruz. Bu mağaza ile Bolu'daki sekizinci şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunarken toplamda da 146'ncı mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açarak şube sayımızı daha da artıracağız" dedi. 


Bahçelievler mağazasında 500 m2 ticari...