27 / 04 / 2024

Adıyaman 2. İnşaat ve Yapı Fuarı açılış

Adıyaman 2. İnşaat ve Yapı Fuarı açılış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2008'deki küresel finans krizi sonrası dünya ekonomisindeki sorunların devam ettiğini belirterek, "Buna rağmen gelişmekte olan ülkeler yavaşlarken Türkiye, büyümeye devam ediyor. 27 çeyrektir büyüyen bir Türkiye var, Allah'a hamdolsun." dedi.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. Arnavutköy'de Bülent Deli tarafından kuruldu.

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de Şadan Köse tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Adıyaman 2. İnşaat ve Yapı Fuarı açılış Haberi

Adıyaman 2. İnşaat ve Yapı Fuarı açılış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2008'deki küresel finans krizi sonrası dünya ekonomisindeki sorunların devam ettiğini belirterek, "Buna rağmen gelişmekte olan ülkeler yavaşlarken Türkiye, büyümeye devam ediyor. 27 çeyrektir büyüyen bir Türkiye var, Allah'a hamdolsun." dedi. 


Tüfenkci, kentteki temasları kapsamında Adıyaman Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki "2. İnşaat ve Yapı Fuarı"nın açılışına katıldı.


Alanı gezerek, firma yetkilileriyle sohbet eden Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, fuarın kentin ekonomisine önemli avantajlar sağlayacağını söyledi.


AK Parti hükümetleri olarak sorun üreten değil, çözüm odaklı çalıştıklarını vurgulayan Tüfenkci, milletin menfaatlerini gözeterek çalıştıklarını anlattı. Daha çok yatırım yapmayı amaçladıklarını belirten Tüfenkci, üretilen ürünlerin pazarlanmasının önemini vurguladı.


Tüfenkci, bu tür fuarların bu anlamda gerekli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:


"Biz şunu ifade ediyoruz. Türkiye'nin üreten kahramanları buradaki insanlardır. 15 Temmuz gecesi olduğu gibi,...