07 / 05 / 2024

adıyaman arsaların imara açılması

adıyaman arsaların imara açılması

2016 yılının son ayları 2017 yılının başlamasına girerken, Adıyaman’da son zamanlarda inşaat alanında hızla büyümeye giderken konut fiyatları ise el yakıyor.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı!

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde yaptığı açıklamada 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içinde olduklarını söyledi.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

adıyaman arsaların imara açılması Haberi

adıyaman arsaların imara açılması

2016 yılının son ayları 2017 yılının başlamasına girerken, Adıyaman’da son zamanlarda inşaat alanında hızla büyümeye giderken konut fiyatları ise el yakıyor.


Kentte 45 yıldan beri emlakçılık yapan ve babadan kalma mesleğini icra ettiren Nedim Yakışık, yaptığı açıklamada, "Adıyaman Belediyesi imarı açmadığı sürece ev fiyatlarda yükselir, arsa fiyatları da yükselir. Şuan en ucuz arsa fiyatları Bahçecik Mahallesi TOKİ taraflarında parseline yani metrekaresine 300 TL ile 350 TL arasında fiyat biçiyorlar ama belediye imara açsa oralarda düşer, herkes ev yapar. Belediye de kazanır vatandaş da kazanır, vatandaşlar konut sahibi, ev sahibi olurlar. Şuan biz esnaf olarak 5 aydır siftah etmeden dükkânlarımızı kapatıyoruz. Şuan işyerleri ve evler İstanbul’u geçmiş durumda,  Şuan bir dükkan fiyatı 1 milyon TL, evler ise 400 Bin TL civarında....