05 / 05 / 2024

Adıyaman Atatürk Stadyumu son durum

Adıyaman Atatürk Stadyumu son durum

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1201 ada, 35 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

MOSDER, Atatürk Havalimanı'na talip!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kaleme aldıkları bir mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan’a gönderdi. Dernek, Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini talep etti...

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

Adıyaman Atatürk Stadyumu son durum Haberi

Adıyaman Atatürk Stadyumu son durum

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, futbolun toplumlarda birliktelik ve sosyalleşmeye büyük katkı yaptığını ve bunun bilinciyle tüm tesislerin yıllık bakım ve onarımların yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.



TÜM SPOR BRANŞLARINA KATKI YAPIYORUZ


Adıyaman Atatürk Stadyumunun yeni sezona hazır olduğunu belirten İl Müdürü Keleş:”Müsabakaların yapılacağı sahalarımızda gerekli ve eksik görülen her şeyin sezona hazır hale gelmesi çalışmalarımız devam ediyor. Sporun her dalında faaliyet gösteren Spor Kulüplerine ve spora her zaman önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı bir gençlik yetiştirebilmek için başta bizler olmak üzere herkese büyük görevler düştüğünü biliyoruz. Yeni futbol sezonunda ilimizdeki tüm takımlarımıza, taraftar ve basınımıza en modern tesislerle hizmet verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Umarım sahalarımızda centilmenlik ruhu içerisinde yapılacak karşılaşmalar ve sporun tadını ve keyfini çıkaran bir taraftar...