16 / 05 / 2024

adıyaman besni kentsel dönüşüm pilot bölge

adıyaman besni kentsel dönüşüm pilot bölge

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. ztürk, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri son hızla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını ve şimdi sona gelindiğini belirtti.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman 484 konut ihalesi yarın!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 484 konut müjdesi!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

adıyaman besni kentsel dönüşüm pilot bölge Haberi

adıyaman besni kentsel dönüşüm pilot bölge

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ilçede Cirit Meydan Mahallesi, Milli Eğilim Müdürlüğü. Eski Tarım Kredi Kooperatifi ve Belediye Düğün salonunda olduğu adalar, Gaziantep yolunda iki ada ve Gölbaşı yoluna bakan iki tane adayı da kapsayacak olan Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri son hızla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını, bu konuyla ilgili belediyede ayrı bir birim oluşturduklarını ve çalışmalarda sona doğru gelindiğini bildirdi.


Öztürk, şöyle devam etti: "Bilindiği üzere daha öncede gerek basın yoluyla, gerekse toplantılarımızda bu konuyla ilgili vatandaşlarımızı çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. İlk aşamada Cirit Meydan Mahallesi içerisinde bulunan alanı pilot bölge olarak seçtik. Çalışma yapacağımız alanda 23 bin 200 metrekare konut inşaat alanı ve 3 bin 300 metrekare ticaret inşaat alanı bulunmakta...