02 / 05 / 2024

Adıyaman besni toki konutları başvuruları 2016

Adıyaman besni toki konutları başvuruları 2016

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi 2 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Besni'de 4 katlı bina tahliye edildi!

Adıyaman Besni'de Suriyeli ailelerin kaldığı apartman binada oluşan çatlakların risk yarattığı gerekçesi ile tahliye edilerek müdürlendi...

Adıyaman'da arazi toplulaştırma kararı!

Adıyaman Besni'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman besni toki konutları başvuruları 2016 Haberi

Adıyaman besni toki konutları başvuruları 2016

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı. Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, yaptığı açıklamada, dar gelirli aileler için yapılan ve çalışmaların yüzde 75'inin tamamlandığı 476 daireli 4. Etap TOKİ konutları için başvuruların alınmasına başlandığını belirtti.

Kaya, şunları kaydetti: "4. Etap TOKİ konutları için müracaat, yapılan yoğun görüşmeler sonucu öne alınmış, bugün itibariyle müracaat ve kayıt işlemleri başlamıştır. Başvurular Kaymakamlık TOKİ Müracaat Bürosu'ndan yapılacak. Başvuru şartları ilgili kriterlere uygun olan vatandaşlarımızın Kaymakamlık TOKİ Müracaat Bürosu'na gelerek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt şartları uygun olan vatandaşlarımıza konutları noter huzurunda yapılacak kurayla teslim edilecek. Yine Müracaat Bürosu'ndan ayrıntılı bilgi alınabilecek. Şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni...