18 / 05 / 2024

Adıyaman Çim Futbol Sahası tribün

Adıyaman Çim Futbol Sahası tribün

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale ve Adıyaman afetzede konutları bu yıl teslim edilecek!

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan bilgiye göre; Çanakkale Ayvacık’ta 604 ve Adıyaman Samsat’ta 1.740 konut 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Adıyaman yeni otogar inşaatında son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Otogarın açılışı benimde tahmin etmediğim sebeplerden dolayı uzadı. Zarar edeceğimizi biliyoruz ama yine de otogarı açacağız" dedi.

Adıyaman'da Aile Sağlık Merkezi 20’ye çıkıyor!

400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hizmete sunulmasıyla sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümler yaşayan Adıyaman’da vatandaşların ilk adım sağlık tesisi ihtiyacı da karşılanıyor.

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor!

Adıyaman Milletvekilleri seçim sonrasında bir araya gelerek çalmadık kapı bırakmıyorlar. Adıyaman’da hazırlanan dosyaları bir bir bakanlara ulaştıran milletvekilleri Adıyaman’ın sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıyorlar.

Adıyaman'da çim futbol sahasının tribün inşaatı başladı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Çim Futbol Sahası tribün Haberi

Adıyaman Çim Futbol Sahası tribün

Bin seyirci kapasiteli, betonarme ve koltuklu yapılacak olan tribünde basın locası, zemin katında soyunma odaları, hakem odaları, teknik merkezi odası, idari odaların yanı sıra wc ve duş bulunacak. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından sertifikalandırılan stadyum tribün inşaatının ardından ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği...