08 / 05 / 2024

Adıyaman Eski Belediye Başkanı

Adıyaman Eski Belediye Başkanı

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Adıyaman Halk Kütüphanesi'nin yıkımı tamam!

Adıyaman'da Kasım 2017 yılında taşınan eski kütüphanenin yerine yenisinin inşa edileceği ve yapının 3 yılda tamamlandığı planlanmıştı ancak yapının yıkım aşaması ancak 3 yıl sonra tamamlanabildi.

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili Merkez ilçesi, Mara Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Adıyaman Belediye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman Kömür'e spor tesisi yapıldı!

Adıyaman’ın Kömür Belde Belediyesinin kayyum Belediye Başkanı Adem Kaya, bir ay gibi kısa sürede spor tesisi projesini hayata geçirdi...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Eski Belediye Başkanı Haberi

Adıyaman Eski Belediye Başkanı

Kutlu yapmış olduğu açıklamada” Otogar bitti otogar şimdi belediye il sınırları içerisinde olmadığı için almamız için Özel İdareler görüşlerimiz devam ediyor İşletmeyi alan firma ile diğer firmalar ile bir toplantı yaptık.Otogarın yolcu girişini hallettik,Şuanda 3 tane peron var. Tabi biz işlemlerini bitirdikten sonra otogarı alan firmamıza teslim edeceğiz.Bu otogarın yerinin yanlış olduğunu her zaman söyledim şimdi de söylüyorum.Otogarın oraya yapılmasını ve çıkmamasını isteyen kahtalılardır.Otogar bittikten sonra en çok feryat edecek olanlar ise Kahtalılar olacaktır.Diğer ilçelere gitmek isteyenler şehir merkezinden  bine bilecek ama Kahtalılar Kahta’ya gitmek için mutlaka otogara gidecek.Kahtalılar öncesinde söylediğim gibi kendilere yapacağım iyiliğin farkına varacaklardır ama iş işten geçmiş olacak.Maliyetini bize karşılasak olsak  otogarı açacağız.Bir ay içerisinde bu işin biteceğine inanıyorum ayrıca otogarın parasının tamamı devletten ödense...