20 / 05 / 2024

adıyaman eski sgk binası satış ihalesi ne zaman

adıyaman eski sgk binası satış ihalesi ne zaman

Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait zemin artı 4 katlı olan bina açık arttırmayla satılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Mayıs 2014 tarihinde açık arttırma ile Ankara’da satışı yapılacak...

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Adıyaman Halk Kütüphanesi'nin yıkımı tamam!

Adıyaman'da Kasım 2017 yılında taşınan eski kütüphanenin yerine yenisinin inşa edileceği ve yapının 3 yılda tamamlandığı planlanmıştı ancak yapının yıkım aşaması ancak 3 yıl sonra tamamlanabildi.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor!

Adıyaman Milletvekilleri seçim sonrasında bir araya gelerek çalmadık kapı bırakmıyorlar. Adıyaman’da hazırlanan dosyaları bir bir bakanlara ulaştıran milletvekilleri Adıyaman’ın sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıyorlar.

Adıyaman Merkez Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinin en eski camilerinden biri olan Merkez Ulu Camii'nde (Kemaliye) restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyonun 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Kahta Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinin en eski camilerinden biri olan Merkez Ulu Camii'nde (Kemaliye) restorasyon çalışmaları başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında restorasyon takvimine alınan cami bölümü ve minare yıkılmaya başlandı.

Adıyaman Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz Adıyaman eski Devlet Hastanesi ile ilgili "4 blok üzerinde çalışma sonrasında burayı eğer hastane olarak kullanmak mümkün değilse buranın yıkımını gerçekleştirip yeni bir hastane kazandıracağız" dedi.

Adıyaman Çelikhan'daki tekel barakaları belediyeye tahsis edildi!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde uzun süredir kullanılmayan ve yıkılmaya yüz tutan eski Tekel Barakaları Sosyal Etkinliklerde kullanılmak üzere Çelikhan Belediye Başkanlığı adına tahsisi yapıldı.

adıyaman eski sgk binası satış ihalesi ne zaman Haberi

adıyaman eski sgk binası satış ihalesi ne zaman


Adıyaman’da daha önceki yıllarda Bağ-Kur hizmet binası ve lojman olarak hizmet veren atıl durumdaki bina satışa çıkartıldı.


Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait zemin artı 4 katlı olan bina açık arttırmayla satılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Mayıs 2014 tarihinde açık arttırma ile Ankara’da satışı yapılacak.


Filistin Caddesi üzerinde Ziraat Bankası Şubesi'nin yanında bulunan bina uzun yıllardan beri atıl durumda...