21 / 05 / 2024

Adıyaman Hastanesinin acil servis yolu asfaltlandı

Adıyaman Hastanesinin acil servis yolu asfaltlandı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis yolu, daha önceden mucurlu olmasından ve bazı bölgelerinde yaşanan çökmeler nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyordu.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Adıyaman'da 1342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından toplamda 1.342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman'da AVM inşaatında göçük: 5 yaralı!

Adıyaman'da alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman'da Aile Sağlık Merkezi 20’ye çıkıyor!

400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hizmete sunulmasıyla sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümler yaşayan Adıyaman’da vatandaşların ilk adım sağlık tesisi ihtiyacı da karşılanıyor.

Adıyaman Hastanesi'nin acil servis yolu asfaltlandı!

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis yolu, daha önceden mucurlu olmasından ve bazı bölgelerinde yaşanan çökmeler nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyordu.

Adıyaman Samsat entegre hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Adıyaman Hastanesinin acil servis yolu asfaltlandı Haberi

Adıyaman Hastanesinin acil servis yolu asfaltlandı

Olası kazalara yaşanmasından korkulan yolda, Adıyaman İl Özel İdaresine bağlı ekipleri başlattıkları hummalı çalışma ile yola sıcak asfalt...