16 / 05 / 2024

Adıyaman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Adıyaman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman Alitaşı Mahallesi 7 Hekimli ASM inşaatı son durum!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Alitaş Mahallesi 7 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Adıyaman Kahta'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Olay sonucunda 2 işçi yaralandı.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Adıyaman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Haberi

Adıyaman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Adıyaman ilk deta gerçekleştirilecek olan ulusal ihtisas fuarına ev sahipliği yapılacak. 


19-22 Kasım tarihleri arasında Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan 1. Adıyaman İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı hazırlıkları tamamlanıyor. Adıyaman ekonomisinin önemli iki sektörü olan inşaat ve mobilya sektörü düzenlenecek olan fuarda bir araya geliyor. 


Sektöre yön veren firmalar kendilerini tanıtmak için başka illere gitmeden kendi illerinde düzenlenecek olan ilk ihtisas fuarı ile kendilerini tanıtma imkanı bulacaklar. 


Fuarın organizasyonu Medya Trend Fuar ve Organizasyon Genel Koordinatörü Mustafa Gül, Adıyaman'ın fuarlara yabancı bir il olduğunu belirterek, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın çabaları sonucunda Adıyaman'a Fuar ve Kongre Merkezi kazandırıldığını kaydetti.

Fuar ve Kongre Merkezi'nde ilk fuarı düzenleyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, "İnşaat ve mobilya sektörünü düzenleyeceğimiz ilk fuarda...