03 / 05 / 2024

Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır Yolu

Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır Yolu

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022! Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022 ve Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Adıyaman'da tartıştıkları inşaat sahibi tarafından silahla vurulan işçiler yaralandı!

Adıyaman Kahta'da çıkan kavgada inşaat sahibi tarafından tabancayla vurulan iki işçi yaralandı.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır Yolu Haberi

Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır Yolu

Daha önce ihalesi yapılan ancak ihaleye yapılan itiraz nedeniyle yeniden itiraz edilen Kahta-Siverek- Nissibi Köprü Karayolunun ihalesi gerçekleşti. İhaleye itiraz süresinin dolmasının ardından, ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı.


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın sosyal medya hesabından Kahta-Narince-Siverek-Nissibi Köprüsü’nün 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesi yapılarak sözleşme imzalandığını duyurdu.


Aydın, ihale sözleşmesinin imzalandığı ve yakında yol yapım çalışmasına başlanılacağı müjdesini vererek yolun otoban standardında olacağını söyledi.


Aydın, yolun 3 yıl içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini belirterek yolun bitimiyle birlikte Adıyaman’ın çıkmaz sokak olmaktan tam anlamıyla kurtulacağını belirtti.



Adıyaman...