29 / 04 / 2024

Adıyaman Sincik Hastanesi açılış

Adıyaman Sincik Hastanesi açılış

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanesi binası hizmete açıldı.Modern görünümlü yeni Sincik Devlet Hastanesi binasının hizmete girmesiyle ilçenin sağlık açısında dışa bağımlılığının azalması bekleniyor.

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

TOKİ Adıyaman Sincik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Sincik'te hayata geçireceği 120 konutun ihalesi yapıldı.

Adıyaman Sincik Hastanesi açılış Haberi

Adıyaman Sincik Hastanesi açılış

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanesi binası hizmete açıldı.

6 bin 655 metrekarelik bir alana kurulan hastanenin faaliyete geçmesiyle, 1 ameliyathane salonu, 2 doğum salonu, 2 acil müşahede odası, 6 poliklinik ve ikişer kişilik 10 oda halinde 20 yatak kapasiteli olarak vatandaşa hizmet vermesi bekleniyor.


Modern görünümlü yeni Sincik Devlet Hastanesi binasının hizmete girmesiyle ilçenin sağlık açısında dışa bağımlılığının azalması beklenirken, yeni hastane binası ile birlikte ilçeye farklı branşlardan uzman hekim atanması yapılması bekleniyor. Yeni hastane binasının hizmete girmesiyle memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, “Yeni hastane binamızın inşaatı taahhüt edilen süreden yaklaşık bir yıl sonra tamamlandı. Tabi yeni hastane binasının faaliyete girmesiyle sağlık sorunlarımız çözülmüyor. İlçemize en azından 4 ana branşta uzman hekim atanması ve gerekli tıbbi cihazların alınması gerekmektedir”...