25 / 07 / 2024

adıyaman tut 200 villa projesi

adıyaman tut 200 villa projesi

Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Mervan TV'de katıldığı programda, seçim döneminde verdiği sözlerden olan projelerinin bir yıl içerisinde temelini atmadığı takdirde istifa edeceğini bildirdi.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'daki bin 800 yıllık köprü yeniden inşa ediliyor!

Adıyaman'da 200 yıl önce dinamit koyularak yıkılan tarihi köprü yeniden inşa ediliyor. Türkiye’nin en önemli tarihi eserlerinden biri olan köprü iki yakayı birleştiriyor.

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

TOKİ'den Adıyaman'a 120 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı, projenin ihalesi 21 Şubat 2018'de saat 14:30'da yapılacak.   

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Mara ve Musalla'da bin 500 konut yıkılacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman’a özgü yapılar yıkılacak. İki mahallede bin 500 konut ile 200 iş yeri yıkılarak yerine yenileri yapılacak.

Adıyaman Tut Belediyesi 200 villa inşa edecek!

Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Mervan TV'de katıldığı programda, seçim döneminde verdiği sözlerden olan projelerinin bir yıl içerisinde temelini atmadığı takdirde istifa edeceğini bildirdi.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman tut 200 villa projesi Haberi

adıyaman tut 200 villa projesi

Avcı, Belediye Başkanlığı'na geldiğinde belediyenin 5 trilyon borcu olduğu vurguladı. 

Tut'un birçok eksiği olduğunu ve daha önceki Belediye Başkanı döneminde ihaleleri alan firmaların işleri yarım bıraktığını ifade eden Avcı, başkanlığı döneminde aldığı maaşın bir lirasını kendine harcamadığını belirtti. 


HİÇ MAAŞ ALMADIM 


Tut Belediye Başkanı Başkan Cemal Avcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Benden önce Tut'un bütçesinin üzerinde borçlanma yapılmış, şuanda 5 trilyon borcu var. Şuan da Tut'da 3 bin 700 nüfusumuz var. Maalesef ilçemizin suyun haricinde hiçbir gelirimiz yok. Ödeneğimizin yarıdan fazlası yüzde 40' ı zaten borca kesiliyor. Geriye kalan para ile borç mu ödeyelim, hizmet mi yapalım yoksa elektrik parasını mı ödeyelim, personel parasını mı ödeyelim. Gerçekten zor durumda kaldım. Ama halkımıza bir vaadim vardı, halkımız Tut halkı benden çok şey bekliyordu...