12 / 05 / 2024

Adıyaman üniversitesi Enerji Verimliliği Konferansı

Adıyaman üniversitesi Enerji Verimliliği Konferansı

Adıyaman Üniversitesi tarafından M. Vehbi Koç Konferans Salonu nda "Enerji Verimliliği ve Çevre' konulu konferans düzenlendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Adıyaman'da depremden zarar gören evlere ilişkin önerge hazırlandı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden zarar gören evlere ve kamu binalarına, konteyner dağıtımına, yeni yapılacak evlere ve enerji borcunun affının düşünüp düşünülmediği TBMM'de konu oldu..

Adıyaman Üniversitesi'ne müze yapılıyor!

Adıyaman Üniversitesi tarafından, Adıyaman’da Yaşayan Kültürel Hazine Müzesi kuruluyor. Adıyaman Üniversitesi merkez külliyesinde kurulması amaçlanan müze Adıyaman’ın yerel kültürünü yaşatacak.

Cerit RES-Adıyaman Gölbaşı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Cerit RES TM-Adıyaman Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman'da Enerji iletim Hattı için acele kamulaştırma!

“154 kV Atatürk 380-Atatürk-Adıyaman TM Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği hizmete açıldı!

Adıyamanda bir mağazanın bağışladığı ürünlerle oluşturulan Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği, hizmete açıldı.

Adıyaman Üniversitesi MYO ve Mühendislik Fakültesi inşaatı incelendi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kampüs alanında inşaatı devam Mühendislik Fakültesi binası ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası ve Eğitim Fakültesi ikinci binasında inceleme yaptı.

Adıyaman üniversitesi Enerji Verimliliği Konferansı Haberi

Adıyaman üniversitesi Enerji Verimliliği Konferansı

Adıyaman Üniversitesi tarafından M. Vehbi Koç Konferans Salonu nda "Enerji Verimliliği ve Çevre' konulu konferans düzenlendi. Türkiye Bilimler Akademisi {TÜBA) asil üyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahri Şahirîin konuşmacı olduğu konferansa Adıyaman Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Koca. 

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Türel, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldız, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı. 


Konferans öncesinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllüyü makamında ziyaret eden Türkiye Bilimler Akademisi (TUBA) asil üyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prol. Dr. Bahri Şahin Adıyaman Üniversitesi Onur Defteri ni imzaladı. Prof. Dr. Gönüllü ise ziyaretten duyduğu...