10 / 05 / 2024

adıyaman yol çalışması

adıyaman yol çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı yol için kendi evinin bahçe duvarını yıktırdı!

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Özdemir, yol genişletme çalışmalarına kendi evinin bahçe duvannı yıktırarak başladı. Özdemir, yaptığı açıklamada, alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol genişletme ve asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti..

Adıyaman Cumhuriyet'te yol çalışmaları 1,5 yıldır bitmiyor!

Adıyaman'da bir grup vatandaş, belediyenin 1,5 yıldır yol çalışmasını tamamlamadığı iddia ederek caddeyi bir süre trafiğe kapattı

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Adıyaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmaya hazırlanan Adıyaman Belediyesi, hak sahipleri ile anlaşma sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. 

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için görüşmeler başladı!

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmeye başladı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

adıyaman yol çalışması Haberi

adıyaman yol çalışması

2016 yılı asfalt sezonuna hızlı giren Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif alanlarındaki yollarda genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Bazı mahalle ve sokaklarda genişletme çalışmalarının yapıldığı yollarda kalan evler ise İmar Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.


Daha önce Besni Caddesinde yolda kalan bir evin önce kamulaştırmasını daha sonra da yıkımını gerçekleştiren ekipler, son olarak geçtiğimiz yıl Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan ancak bazı evlerin yolda kalmasından dolayı sorunların yaşandığı 30 Ağustos Caddesi’nde anlaşan diğer evlerinde yıkım çalışmasına başladı. Ekipler, önümüzdeki günlerde de 3. Çevreyolu üzerinde bulunan evleri de kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirecek.



Adıyaman...