25 / 08 / 2024

adıyamanda taş evler

adıyamanda taş evler

İlçenin doğal güzelliğini değerlendiren girişimci Atilla Sevilmiş'in yerli ve yabancı turistlere yönelik yapımına başladığı tesiste insanlar hem doğa kampına katılacak hem de dinlenme fırsatı bulacak...

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Yalova'da hayata geçirdiği yeni projesi ön satışa çıktı. Ege Yapı Pay adını taşıyan projeden yüzde 30 peşinatla arsa ve ev sahibi olunabiliyor.

İğneada Country Taş Evler satışta! Yeni proje!

Yeşil Vadi, Kırklareli’nin Karadeniz sahiline yakın noktada konumlandırdığı ‘İğneada Country Taş Evler’ projesini satışa çıkardı.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Eşbah İpekyolu: Eşbah Küçükçekmece projesinin adı belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı'nın yeni projesinin adı belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek proje Eşbah İpekyolu adını taşıyor...

Çad Salamat'ta arazi kavgası: 4 ölü! 

Çad'ın güneyinde yer alan Salamat'ta iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi hayatını kaybetti. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

adıyamanda taş evler Haberi

adıyamanda taş evler

Tut ilçesinde bir girişimci, ekoturizmin gelişmesine katkı sunmak amacıyla bin 700 metre rakımlı dağa taştan evler yaptırıyor.


Adıyaman'ın "Yeşillikler Beldesi" olarak adlandırılan Tut ilçesi, doğal güzellikleri, soğuk suyu ve yaylaları turistlerin ilgisini çekiyor.


İlçenin doğal güzelliğini değerlendiren girişimci Atilla Sevilmiş'in yerli ve yabancı turistlere yönelik yapımına başladığı tesiste insanlar hem doğa kampına katılacak hem de dinlenme fırsatı bulacak.


İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen proje kapsamında Üç Pınar mevkisinde 20 dönümlük alana inşa edilen otantik evlerin yapımında doğal taş kullanılıyor.


Sevilmiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede yapımına başladığı 10 evin bir mutfak ve 2 odadan oluştuğunu söyledi.


Gözetleme alanı bulunacak evlerin dışında ağaçlandırma, peyzaj ve hobi bahçelerinin olacağını ifade eden Sevilmiş, otantik binaların, son dönemde bölgeye gelen yamaç paraşütçülerine de hizmet vereceğini vurguladı.


Yaban hayvanlarının...